Butik Pastacılık

Genel

Bu alanda taze, doğal kişiye özel üretimler yapılır.Alışılmış pastanekonseptinin dışında, daha modern ve kişiye özel hizmet sunan ‘haute-coutre’pasta üretimi eğitimleri butik pastacılık yapımına dair bilgi ve beceriningeliştirilmesine yöneliktir.    

Konu Başlıkları

KATKILIPANDİSPANYA ÇEŞİTLERİ

KATKISIZPANDİSPANYA ÇEŞİTLERİ
SPECİALPANDİSPANYA
PANDİSPANYAYAPIM TEKNİKLERİ
KREMA YAPIMTEKNİKLERİ
ŞEKER HAMURUİLE PASTA KAPLAMA
İNSAN FİGÜRÜMODELLEME
HAYVAN FİGÜRÜMODELLEME
MAKET PASTAKAPLAMA 

İstihdam Alanları

Programı başarıyla tamamlayanlar, yiyecek içecek hizmetlerialanında çalışabilir, kendi işyeri veya evlerinde üretim yaparak gelir eldeedebilirler.