Bu kurs programında, iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak pastayapımında mutfak araç- gereç ve ekipmanlarını kullanarak hijyen vesanitasyon kurallarına uygun çeşitli pastalar yapma, süsleme ve sunma ileilgili bilgi ve becerilere sahip bireyler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.
İŞ SAĞLIĞI VEGÜVENLİĞİ
KİŞİSEL HİJYEN
İŞ İÇİN HAZIRLIK
HİJYEN VESANİTASYON
BULAŞIK YIKAMAVE ÇÖP ATIMI
BESİN ÖĞELERİ
BESİN GRUPLARI
MAYALIHAMURLARDANÜRÜNLERHAZIRLAMA
ÖZLEŞTİRİLEREKYAPILANHAMURLARDANÜRÜNLERHAZIRLAMA
ÇIRPILARAKYAPILANHAMURLARLAÜRÜNLERHAZIRLAMA
PİŞİRİLEREKYAPILANHAMURLARDANÜRÜNLERHAZIRLAMA
ÇİKOLATANINPASTACILIKÜRÜNLERİNDEKULLANIMI
PASTA VEKURABİYEDEKORLARI
SALONDÜZENLEMESİ
Okuryazar olmak.
13 yaşını tamamlamış olmak.
Kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecekyeterliliğe (fiziksel, psiko-motor) sahip olmak.
512 SAAT EĞİTİM SÜRESİ